• July 5, 2022

Hoe start je een Bullet Journal?

Hoe start je een Bullet Journal?

bullet journaal

Bullet journaling is een geweldige manier om je leven te organiseren en je doelen te plannen. U kunt uw bullet journal op elk gewenst moment starten. Het logboek van elke maand is een spread van één of twee pagina's. De pagina's van je bullet journal moeten genummerd zijn, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden. Hier zijn enkele manieren waarop u paginanummers kunt gebruiken. U kunt ze allemaal tegelijk of onderweg nummeren. De nummering kan als richtlijn worden gebruikt, maar het is handig om deze consistent te houden.

Het brood en boter van bullet journaling is het dagelijkse logboek. Het fungeert als een soort dagboek of takenlijst. Het is niet nodig om uw invoer van tevoren te plannen – u kunt alle gebeurtenissen of herinneringen die u wilt onthouden opschrijven. Door datums, notities en andere items aan uw dagelijkse logboek toe te voegen, blijft u georganiseerd. U kunt zelfs uw eigen collecties maken door verschillende soorten spreads te combineren om verschillende aspecten van uw leven bij te houden.

Het bullet-journaal heeft twee essentiële items nodig: een notitieboekje met stippen en een pen. Dot grid notebookpapier is een populaire keuze voor veel mensen, maar u kunt elk leeg schetsboek, notitieblok of dagboek gebruiken. U kunt ook zware pagina's gebruiken als u een bullet-journaal voor zwaardere taken wilt. En vergeet niet om altijd een pen te gebruiken die niet zal bloeden. Als je een pen hebt die niet geschikt is om te schrijven, kun je in plaats daarvan een penseel gebruiken.

Klik door naar de website: Mylovelynotebook.nl